Răpirea din serai


răpirea din serai

    Nu. Nu este vorba despre carpetele ordinare reprezentând Răpirea din serai. Nici despre obiceiul pământean al furatului miresii. Nici despre vreun disc cu Gabi Luncă.

    Pur si simplu este vorba despre o mânărie ANP-istă, mai precis – un transfer cu cântec. ANP a aprobat un transfer, un pic cam atipic, în fapt de seară, cu o ambulanță, doar pentru un singur deținut, cu tot marafetul, inclusiv salteaua personală, pe ruta Penitenciarul Spital Poarta Albă  –  Penitenciarul Brăila.

    Ajuns la Brăila, mai pe-nserat, primește vizita unor persoane civile, posibil avocați. Restul e can-can; a urmat o liberare condiționată tot cu (ați ghicit), cântec.

    Cu puțin aplomb la Poarta-Albă, și cu un mic brânci de la ANP, domnul în chestiune, ajunge exact în completul care trebuia/sine-qua-non, trebuia să-i aprecieze buna purtare și să-l pună în libertate.

    A fost o treabă complicată, pentru că la o interpelare legală i-au mai tebuit onor ANP-ului ceva timp pentru a răspunde. Complicată treabă, nu-i așa?

    Ca să nu mai vorbim de faptul că un funcționar public, dacă solicită un transfer la un alt penitenciar, pentru a fi mai aproape de familie, trebuie să aștepte ceva vreme, ori să spere că la a 5-a cerere de transfer se va rezolva.

10 gânduri despre „Răpirea din serai

  1. Miroase a tratament preferential sau a coruptie ….. !! Cine a dispus acest transfer ?! „marele” D.G. numit Vulpe. La parchet cu infatuatul Vulpe. Sunt „sindicalisti” prin tara care se considera si formatori de imagine ca Dorobantu, Dumitrascu, Schiopu, ….. si gasca: Antim, …. , care sunt realmente fermecati de calitatile manageriale ale numitului Vulpe 😉 🙂 🙂 !! Tara arde si baba se piaptana. Dorobantu C. venereaza conducerea ANP. miseleste …. poate, poate in final Vulpe il pricopseste cu statut si tinuta de ofitir. Unii nu vor sa intelega ca sunt mici figuranti in acest serial al coruptiei !! Sa ne auzim cu bine. TETELU

    Apreciază

    1. VIP-ul a ajuns la Braila seara, fiind asteptat de lacheul-comandant; tot lache-ul 👮 a dat ordin ca tot personalul aflat in serviciu sa intre in incaperi, pentru a nu vedea VIP-ul , care a fost bagat la o camera golita in prealabil de detinuti….

      Apreciază

    2. Vulpe e un comunist si un corupt. Nu degeaba s-a afisat el urgent cu Ciordache, la vremea OG13. Si-a aratat sustinerea pe fata atunci pentru OG13 si a participat impreuna cu Ciordache la vizitarea unor puscarii, ca Jilava, de par example.

      Apreciază

      1. Demiterea dg VULPE de catre dl. ministru este un gest normal! Acum realizati de ce a candidat cms. sef MUSCALU la POARTA ALBA? si a si fost declarat ” ADMIS”

        ”Raportul citat de Hotenws, în cazul Păcuraru indica şi alte nereguli: “şeful ANP avea obligaţia să refuze acordarea unei duble recompense deţinutului Maricel Păcuraru, iar permisiunea ieşirii din penitenciar pentru 5 zile s-a făcut în condiţii suspecte: iniţial i-a fost refuzată iar după câteva zile a fost aprobată fără să existe o nouă cerere în acest sens”.

        Un alt material Hotnews, publicat în Iulie 2016 (click), citând surse din ANP, susţinea că “pentru Maricel Păcuraru s-a înfiinţat un al doilea post de bibliotecar, pe lângă cel al lui Corneliu Iacobov pentru ca deţinutul să petreacă cât mai puţin timp în celulă, iar unii deţinuţi de la Poarta Albă au început să se plângă conducerii ANP că nu mai au acces la materiale ocupaţionale din cauză că Păcuraru se uita toată ziua la filme”.

        „Maricel Păcuraru de pe sectia a IX-a nu notează în fişele de bibliotecă cărţile împrumutate (…), stă picior peste picior pe birou, se uită la TV şi la filme, dar cine are nevoie de un spaţiu cât de mic pentru a lăsa materiale ocupaţionale nu le poate lăsa pentru că nu are acordul lui iar peste cuvântul lui nu trece nici un educator. Maricel Pacuraru si Gheorghe (…) beneficiază de frigider iar acesta din urmă stă în fiecare sâmbătă şi duminică până la orele 17 la club şi bibliotecă uitandu-se la filme si făcând (…) afaceri pentru propria lui firmă”, se arată într-o plângere transmisă conducerii ANP şi citată de Hotnews. Deţinutul mai notează în sesizarea adresată conducerii ANP şi invocată de Hotnews, că „secţia a IX -a este un fel de stat în stat„, că deţinutii de acolo beneficiază de regim preferenţial, sunt scoşi la muncă şi alte activităti spre deosebire de ceilalţi.” SORINA MATEI

        Apreciază

  2. ofiţer Comisar şef depenitenciare IONESCU DUMITRU 💀 Penitenciarul Galaţi-Şef secţie deţinere
    interioară Penitenciarul Brăila-Şef secţie deţinere interioară- nu. Si cand te gandesti ca acest consilier comunal, adus din sursa externa a fost director la penitenciar Braila, pe concurs!

    Apreciază

  3. asta este mafia genoveza din ANP! cine era director general la data transferului? cine a aprobat transferul? cine a cerut spitalului penitenciar Poarta Alba din conducerea penitenciarului POARTA ALBA, pe inserat, o autosanitara pentru a-l transporta in conditii de confidentialitate la Braila pe detinutul VIP? cine era director imputernicit la Braila si executa bratul armat al mafiei din ANP? acum va explicati de ce ocupa functiile de conducere cine trebuie si nu cine merita? urmeaza tanchistul mortii intr-o alta versiune SVEN HASSEL!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.