Ecouri în mass-media


    FENCE

    Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța a luat atitudine față de incapacitatea conducerii Penitenciarului Constanța-Poarta Albă de a relaționa cu angajații și față de modul în care se gestionează problemele angajaților.

    Actuala conducere de la Poarta Albă e prea ocupată momentan  cu șicanarea membrilor sindicatului non-obedient.

    Au apărut reacții în presă:

    Vom face demersuri în continuare, către toate instituțiile statului și în presa internațională, inclusiv în justiție, pentru clarificarea situației.

UPDATE: mai jos, una din înregistrări, integrală

https://vimeo.com/213311492

2 gânduri despre „Ecouri în mass-media

  1. foarte bun interviul! ati fi putut sa fiti mai penetrant la anumite puncte dar decizia va apartine! pe fond , apreciez ca v-ati angrenat in aceasta lupte de gherila cu tortionarii de la POARTA ALBA caci trebuie recunoscut deschis; aveti acolo ofiteri tineri care fac performanta mai bine decat VISINESCU si FICIOR! cu angajatii desigur , pentru ca in fata detinutilor vip sunt slugi obediente!

    Apreciază

    1. Sindicatul national ” SINPEN 2006″ BRAILA convoaca adunarea generala extraordinara a membrilor de sindicat in data de 22.04.2017 in vederea prezentarii raportului financiar pe anul 2016. ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA va avea loc la sala de conferinta a hotelului OXFORD din Mamaia incepand cu ora 10.00. Prezenta obligatorie avand in vedere ordinea de zi care va fi prezentata. Propuneri pentru ordinea de zi se pot transmite la adresa retendor67@gmail.com.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.