Agamiță Dandanache față cu ONG-urile, Miticii și statul de drept


    debatejiji-speech

    Chiar dacă presa a fost obstrucționată în a înregistra video circoteca denumită dezbatere publică pe tema ordonanțelor din 30.01.2017, pe youtube a apărut celebra dezbatere, cu Becali și Scalețchi în primul rând, la loc de cinste, alături de confrații lor într-ale științelor juridice, Iordache & Vulpe – marea dezbatere.

     Un cetățean, sper că nu turmentat, reprezenta Partidul haiducilor, iar o tanti Mița, nu s-a lăsat mai prejos și a propus desființare partidelor și înființarea Partidului femeilor. Un fel de circul pe roți.

    Mai jos, tot presa are mari îndoieli (posibil să nu, însă) asupra superdotatului Iordache:http://ampress.ro/este-ministrul-iordache-un-imbecil?

De unde dracu ați procurat hahalera asta ca ministru al Justiției, domnilor de la PSD-Dragnea? Cum de l-ați nimerit atât de aiurea, atât de agramat, punându-l să facă și o mizerie? Poate pentru obrăznicie. Aici pare priceput, ca un hoț de buzunare prins cu mâna pe portofelul tău, gata să te scoată pe tine hoț.

    O altă nedumerire a presei: http://www.ziare.com/stiri/justitie/ce-nu-a-vrut-ministrul-justitiei-sa-se-vada-1451883

Ca impresie generală, pericolul rămâne la fel de grav, intenția legilor pentru hoți este la fel de clară dincolo de orice simulacru. Și ar trebui să fim foarte atenți la ședința de guvern de miercuri. Există informații că se vede din nou trompa elefanților.

    Domnul Dragnea, un posibil beneficiar al ordonanțelor, iese supărat de la ICCJ: http://www.stiripesurse.ro/dragnea–revoltat-la-iesirea-de-la-iccj–declaratiile-sunt-dictate–cusute-cu-ata-alba–-video_1176881.html

„Reporter: Mizați pe faptul că grațierea vă va ajută?

Liviu Dragnea: Ce grațiere să mă ajute? Nu mă ajută nicio grațiere!”

Sursa: Stiri pe surse, ampress.ro, ziare.com

UPDATE CORUPȚIA JILAVA: http://coruptialajilava.simplesite.com/433165863

http://coruptialajilava.simplesite.com/432926155/4440515/posting/tortionara-teoroc-cristina-ameninta-de-fata-cu-reprezentantii-adoppl

3 gânduri despre „Agamiță Dandanache față cu ONG-urile, Miticii și statul de drept

  1. Ce bine le stătea ăstora 3 (jiji, Vulpe și Dandanache), la „dezbatere”.
    Diferența era că unii erau în scaune (funcții) iar unul în picioare (deși părea că e mai degrabă la butoane).
    În rest, la fel de proști, de tupeiști, de nesimțiți. De impostori. De parcă ar lucra în ANP.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.