Mașina timpului


antikythera-mechanism

    „Mecanismul de la Antikythera este considerat un computer mecanic antic realizat pentru calculul pozițiilor astronomice. Acest mecanism a fost recuperat în anii 1900-1901 dintr-o epavă de lângă insula Antikythera. Importanța și complexitatea mecanismului au fost înțelese abia câteva decenii mai târziu. Perioada sa de construcție este în prezent estimată a fi între 150 și 100 î.Hr. ”

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Mecanismul_de_la_Antikythera

    Cel mai probabil un mecanism asemănător deținea (dacă nu cumva l-o fi și aruncat între timp) și cms. șef Marius Eugen OPREA, împuternicit în funcția de director al Penitenciarului Brăila. Și, tot jucându-se cu un asemenea mecanism (prea evoluat totuși, se pare), domnului Oprea i s-a arătat veșnicia în cadrane.

    A mai văzut acolo și faptul că poate obstrucționa activitatea sindicatului SINPEN, fără ca asta să producă consecințe neplăcute pentru el.

    Din păcate pentru el, și din fericire pentru intrarea în normalitate a lucrurilor, nota de protest a Sindicatului Național Sinpen 2006 Brăila i-a adus domnului cms. șef Marius Eugen OPREA o schimbare din funcție, prin încetarea împuternicirii.

    Abuzurile fostului director au fost constatate și de recentul control al Direcției de Inspecției Penitenciare din ANP efectuat la Penitenciarul Brăila. Mulțumim pe această cale pentru celeritatea măsurilor luate.

15 gânduri despre „Mașina timpului

  1. Direcției de Inspecției Penitenciare din ANP, se numeste Serviciul de Inspectie Penitenciara !
    O structura murdara care actioneaza doar la comanda. Slugile lui Bejan. Nu au facut nicio treaba, doar nu au mai putut acoperi magariile fiindca intrau la apa ei si altii.

    Apreciază

  2. SINDICATELE SINPEN MULTUMESC PE ACEASTA CALE CELOR DOI DECIDENTI AI SISTEMULUI PENITENCIAR, Domnei ministru RALUCA PRUNA si dl. director general al AN.P. pentru echilibrul, echidistanta si celeritatea manifestata in decizia de eliminare de la conducerea penitenciarului Braila a dl. cms. sef de penitenciare MARIUS EUGEN OPREA – director imputernicit, ca urmare a Notei de Protest.

    Apreciază

    1. poate stie cineva si despre alte brasoave ale acestui tigru bengalez de penitenciar …
      la tupeul lui e imposibil sa nu aiba antecedente.
      gurile rele spun ca isi gasise un mare sprijin in juristul unitatii …. dar se pare ca nu e bine sa te iei intotdeauna dupa sfatuitori

      Apreciază

      1. urmeaza si consilierul juridic , cms. sef ANTIPA MARIN intr-un articol viitor. Ne ar fi imposibil sa-l uitam la cat de umilitor comportament are.

        Apreciază

        1. umilitor……,fiind fost membru de sidicat SINPEN cu functie (vicepresedinte) dupa ce s-a vazut consilier juridic a plecat din sindicat ca…..,incercand prin multiplicarea de tipizate sa oblige atat el cat si tov.Huluba prin diferite tertipuri ,membrii din sindicat pt a-si da demisia.RUSINE DL.cms sef ANTIPA MARIN.Prin sindicat v-ati facut mare…..RUSINICA!!!

          Apreciază

            1. indivizi nu oameni de genul asta au dus la performarea oportunismului prin lingusirea directorului, prin delatiune, prin execrabilitatea comportamentului profesional. Tot ce poate definit ca dejectie psihocomportamentala s-a cumulat si concretizat in acest individ. Tot ce a acumulat ca relatie de comunicare cu detinutii de-a lungul carierei de ofiter paza a up-gradat in prezent in relatia cu angajatii.

              Apreciază

            2. de la inteligenta lui Moromete la deplangerea soartei acestui popor de catre Celentano. Astia am ajuns , suntem deplorabili, ne autocompatinim mai rau ca un iobag de pe vremea lui Horia.!

              Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.